vorige
volgende

Gebruiksvriendelijke e-commerce software.

Bespaar tijd en geld

Een maatwerk e-commerce software-systeem is voor ons de standaard. Elk proces, elke bedrijfsvoering vraagt om maatwerk-oplossingen. Wij beschouwen dit als de standaard.

Onze e-commerce software is afgestemd op uw organisatie, producten en diensten.
Ons doel is om ervoor te zorgen u gerust extra lang op vakantie kunt gaan. Hoe?
Door ons geautomatiseerde orderproces is de verwerking en afhandeling van orders veel efficiënter.

Dit levert u tijdwinst en een kostenbesparing op.

Open Source pakketten (bijvoorbeeld Magento of Prestashop) zijn prima te gebruiken als basis voor uw online verkopen. Heeft u echter behoefte aan maatwerk of heeft u een specifieke wens dan loopt u bij open source pakketten vaak tegen belemmeringen aan. Uw specifieke wens is niet mogelijk of erg duur.

Bij FXD e-commerce software komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Alles is mogelijk! Uw wensen vertalen wij naar efficiënte functionaliteiten.

FXD software wordt al meer dan 10 jaar door diverse grote webshops gebruikt. Met ons vaardige en professionele team en onze achtergrond in e-commerce en online marketing hebben we diverse mooie klanten mogen bedienen.

Wij blijven ons systeem doorontwikkelen om de bedrijfsprocessen van onze klanten nog meer te optimaliseren. Wij gaan voor meetbaar resultaat!

Mobiele apparaten (smartphones en tablets) zijn niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. 81% van de Nederlanders bezit een smartphone en 60% van alle Nederlanders bezit een tablet (oktober 2015). Oftewel uw potentiële klant bevindt zich vrijwel altijd en overal online. 

FXD e-commerce software houdt hier uiteraard rekening mee. Dit doen wij door onze webshops altijd responsive te ontwikkelen. Dit betekent dat de weergave zich optimaliseert en aanpast aan het apparaat dat de bezoeker gebruikt. 
Een optimale mobiele webshop vergroot het aantal online verkopen aanzienlijk.

De e-commerce software die wij ontwikkelen is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo zal uw webshop goed indexeerbaar zijn door zoekmachines. De belangrijkste elementen zijn door u zelf te beheren.

Daarnaast kunnen wij parallel aan de webshop ontwikkeling uw online marketing campagne opzetten en optimaliseren. Denk hierbij aan een goede vindbaarheid in Google op voor u belangrijke zoektermen. Ook kunt u direct zichtbaar worden tussen de betaalde advertenties (Google AdWords). 

Naast vindbaarheid heeft veiligheid voor ons een hoge prioriteit. De software wordt gehost op beveiligde en sneller servers. Bovendien ondersteunen wij beveiligingscertificaten die de gegevens van bezoekers beveiligen. Uw klanten kunnen met een gerust hart een bestelling plaatsen en de betaling voltooien.