vorige
volgende

E-commerce software voor webshops

Meer online verkopen met uw webshop

FXD e-commerce software is het fundament van uw webshop. Dankzij ons geoptimaliseerde orderafhandelingsproces loopt u niet langer online verkopen mis.

U bespaart tijd en geld omdat u niet langer met tijdrovende administratieve taken bezig hoeft te zijn.

Met een FXD e-commerce webshop bent u onder andere verzekerd van:

- Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid
- Schaalbaarheid
- Betrouwbaarheid
- Online vindbaarheid
- Service en onderhoud

Dankzij een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beheersysteem kunt u eenvoudig en snel aanpassingen doen aan uw webshop.

Pas eenvoudig meerdere producten tegelijkertijd aan. Wijzig de prijs of koppel de producten aan meerdere categorieën.

Bespaar tijd dankzij een geïntegreerde zoekfunctie. Zo vindt u eenvoudig het juiste product.

Productvarianten
De B2C e-commerce software biedt ondersteuning voor producten gebaseerd op productvarianten. Denk aan een t-shirt in meerdere maten (X, M en S) en in meerdere kleuren (groen, blauw en rood). Dit zien bezoekers als 1 product op de webshop.

Contentbeheer
Pas eenvoudig zelf de content op uw website aan. Denk aan productteksten, categorieteksten, afbeeldingen en prijzen. Snel een kopie maken van een bestaand product bespaart u tevens tijd. U hoeft alleen de eseentiele gegevens aan te passen.

Mail updates
Dankzij de geïntegreerde e-mail module worden er automatisch updates naar klanten verstuurd. Zo blijft de klant constant op de hoogte van de status van de bestelling. De inhoud en verwerking van de updates zijn op uw orderproces af te stemmen.

Meertaligheid
Indien u een webshop in meerdere talen wilt aanbieden dan is FXD e-commerce software ook uitermate geschikt. Het systeem biedt ondersteuning voor meertaligheid.
Tevens kunnen er meerdere valuta op de webshop gehanteerd worden.

Pakbonnen, orders en facturen
Het systeem levert pakbonnen, orders en facturen. Facturen zijn gekoppeld aan de juiste order. Het systeem creëert tevens eenvoudig een creditorder en creditfactuur. Uw backoffice is op deze manier geoptimaliseerd.

Voorraadsysteem
Met het voorraadsysteem ziet u in een oogopslag wat de voorraad van een product is. Voeg handmatig nieuwe voorraad toe of kies voor een tijdbesparende inkoopmodule.
Deze is gekoppeld met de 'voorkant' zodat bezoekers altijd de juiste voorraad zien.

Multiwebshop
Indien u meerdere webshops bezit, kunt u deze allemaal via hetzelfde beheersysteem beheren. Wel zo efficiënt: eén inlog en eén systeem voor al uw webshops. 

Koppelingen met leveranciers
Wij kunnen een koppeling maken met de leveranciers van uw producten. Uw producten kunnen in het systeem geïmporteerd worden. Dit scheelt veel tijd bij het vullen van uw webshop.

Koppeling met vervoerders
Bovendien kunnen wij een koppeling maken met uw pakket vervoerder (bijvoorbeeld PostNL). Het systeem kan automatisch een order doorgeven aan de juiste vervoerder. Bovendien kan er automatisch een code gegenereerd worden om de bezorging te volgen.

Optimale snelheid
De snelheid van een webshop is ontzettend belangrijk. Niet alleen met oog op gebruikersgemak, maar ook voor de positie van de webshop in zoekmachines (Google). Snelheid is namelijk een element waar Google webshops op beoordeld. Wij optimaliseren onze webshops en ontwikkelelen ze zoekmachinevriendelijk. 

Betrouwbare hosting
Onze software draait op snelle, veilige en betrouwbare servers. Wij maken geregeld backups en de servers zijn voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

Beveiligde verbinding
Elk proces waarin een bezoeker zijn of haar persoonlijke gegevens achter laat, dient beveiligd te zijn. We bieden uiteraard de installatie van dergelijke beveiligingscertificaten aan. Zo kunnen bezoekers onbezorgd en veilig een aankoop doen op uw webshop.

Cloud software
Doordat de FXD e-commerce software 'in de cloud' wordt aangeboden, heeft u altijd en overal toegang tot het systeem. Het beheersysteem is altijd toegankelijk met een werkende internetverbinding. Een kleine aanpassing heeft u dus zo thuis, onderweg of op locatie doorgevoerd.

Optimale weergave en werking op mobiele apparaten
De webshops die gebruik maken van ons B2C e-commerce systeem zijn ontwikkeld voor een optimale weergave op mobiele apparaten. Het gebruik van smartphones en tablets is niet meer weg te denken tegenwoordig. FXD software bedient ook de hedendaagse consument van een optimale gebruikerservaring.

Zoekmachine elementen beheren
Om goed vindbaar te zijn in zoekmachines is het van belang dat de techniek en de content in orde zijn. Wij zorgen voor de techniek en geven u de mogelijkheid om zelf de belangrijkste zoekmachine-elementen per pagina te beheren. Denk aan:

  • Pagina titels
  • Naamgeving URL's
  • Meta beschrijving
  • Titels van afbeeldingen

Geoptimaliseerde URL-structuur
Een geoptimaliseerde URL-structuur draagt bij aan een goede online vindbaarheid. Zoekmachines waarderen korte, relevante URL´s en het is voor een bezoeker natuurlijk ook prettig om een leesbare URL voorgeschoteld te krijgen.

Reviews / Beoordelingen
Een goede beoordeling van uw webshop kan bezoekers overhalen om een bestelling te plaatsen. Wij bieden de mogelijkheid om via de review module klanten een review te laten invullen. U accordeert deze reviewd voordat ze online geplaatst worden.

Koppeling review systemen
Het is mogelijk om koppelingen te maken met externe review-systemen. Er zijn diverse onafhankelijke partijen (Klantenvertellen.nl, Kiyoh, Trustpilot, etc..) waarvan FXD de review-modules kan integreren. Deze reviews tonen de waardering van bezoekers die een bestelling hebben geplaatst op uw webshop.

Nieuwsbriefsysteem
Om uw bezoekers aan u te binden, kunt u ze via e-mail updates versturen of interessante aanbiedingen doen. Wij kunnen een koppeling maken met diverse externe nieuwsbriefsystemen (Mailchimp, MailExpert), zodat u snel en eenvoudig een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunt versturen.

Productvergelijkers
Naast dat uw producten uiteraard op uw eigen webshop zichtbaar zijn is het mogelijk om de producten op diverse externe vergelijkings sites aan te bieden. Zo vergroot u uw afzetkanaal en geeft u geïnteresseerde bezoekers de mogelijkheid om via diverse kanalen in aanraking te komen met uw producten. Denk bijvoorbeeld aan Beslist.nl, Prijsvergelijk.nl, Google Shopping, etc.

Gericht op verkopen
FXD software richt de structuur van uw webshop op het vergroten van het aantal verkopen (conversies). Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om naast afzonderlijke producten ook productbundels te kiezen. Zo verkoopt u eenvoudig extra accessoires bij een product, eventueel tegen een interessante bundel-prijs.
Ook is het mogelijk om gerelateerde producten aan elkaar te koppelen.

Afrekenen als gast
Om uw bezoekers zo eenvoudig en snel mogelijk een bestelling te laten plaatsen, is het niet verplicht om een account aan te maken. Dit werkt drempelverlagend en kan bijdragen aan het aantal online verkopen. In een later stadium kan er alsnog worden gekozen om een account aan te maken.

Kortingen
Klanten zijn altijd geïnteresseerd in de aanschaf van een product met een interessante korting. Ons e-commerce systeem geeft u de mogelijkheid om kortingen op basis van prijs of percentage toe te voegen.
Deze korting kan u vervolgens aan een specifieke categorie of bijvoorbeeld een bepaald merk koppelen.

Geautomatiseerd orderproces
Uw klant blijft constant op de hoogte van de status van de bestelling dankzij het geautomatiseerde orderproces inclusief statusupdates. Afgestemd op uw bedrijfsvoering kunt u de inhoud en de verwerking van deze e-mails bepalen. Een update bij plaatsing, verzending en aflevering van de order zorgt voor een constante informatie stroom richting uw klanten.

Goede indexatie in zoekmachines
Het is belangrijk dat uw webshop goed vindbaar is in zoekmachines. Uw webshop leveren wij altijd op met een dynamische sitemap. In deze sitemap staan de pagina's van uw webshop en deze wordt automatisch bijgewerkt als u een categorie of product toevoegt.
Zo heeft Google altijd een volledig overzicht van de inhoud van de webshop.

Statistieken
Wij voorzien uw website van Google Analytics. Dit is een uitgebreid pakket dat door Google wordt aangeboden, waarin u in een oogopslag de belangrijkste statistieken van uw webshop kunt bekijken. De bezoekersaantallen worden bijvoorbeeld gemeten, maar u krijgt ook inzicht in het feit hoe bezoekers uw webshop gebruiken of hoe ze op de webshop terecht zijn gekomen.

Gericht op groei
Onze B2C e-commerce software is gericht op groei en we stemmen het af op uw bedrijfsproces. FXD software wordt constant doorontwikkeld en indien zich kansen voordoen die uw bedrijfsproces kunnen optimaliseren maken we deze kenbaar. Ook optimalisaties die het aantal orders kunnen vergroten, bespreken we uiteraard met u. Uitbreidingen zijn altijd mogelijk.