vorige
volgende

Hét beheersysteem voor de verhuur- en recreatiemarkt

Verhuur snel en gemakkelijk

Verhuurt u vakantiewoningen of bezit u een bungalowpark? U bespaart tijd en geld met ons gebruiksvriendelijke beheersysteem.
In het beheersysteem van FXD voor de verhuur zijn alle modules van de B2C e-commerce sofware geïntegreerd.

Daarnaast hebben we specifieke elementen toegevoegd, gericht op de verhuur- en recreatiemarkt. Verhuurt u vakantiewoningen of bezit u een bungalowpark. Uw bespaart tijd en geld met ons gebruiksvriendelijke beheer systeem.

Denk aan een eenvoudige boekingsmodule en de realtime beschikbaarheid van alle objecten op uw website.

U bespaart tijd met onze eenvoudige boekingsmodule. Zo kunt u snel boekingsperiodes kopiëren vanuit voorgaande jaren. In een handomdraai genereert u daarmee alle beschikbare periodes voor het komende jaar. Naast de gebruikelijke vakantieperiodes zijn er immers ook de feestdagen die elk jaar op andere dagen vallen. 

Er zijn meer voordelen van het beheersysteem van FXD.
Zo navigeren bezoekers makkelijk door een overzichtelijk boekingsformulier. Duidelijke stappen en een overzichtelijke kalender dragen bij aan een toename van het aantal boekingen.

De online beschikbaarheid is cruciaal om bezoekers de juiste informatie te verschaffen en teleurstellingen te voorkomen. Dankzij de realtime update van de beschikbaarheid komen bezoekers niet voor onaangename verrassingen te staan.

Klanten blijven eenvoudig op de hoogte van de boeking of order door middel van een uitgebreide e-mailmodule.
Creëer eenvoudig een e-mail voor elke update in het boekingsproces. Denk aan het aanmaken van een account, het plaatsen van de boeking, het voldoen van een (deel)betaling, etc.

Het klantenportaal geeft bezoekers een overzicht van de boeking.
In het portaal kunnen de (deel)betalingen worden voldaan.
Tevens biedt het portaal de mogelijkheid om medereizigers te registreren. Een naam en geboortedatum zijn doorgaans een minimale vereiste bij de registratie van alle reizigers.

De geïntegreerde review-module geeft de bezoekers de kans om een reactie achter te laten. Deze reviews kunnen geaccordeerd worden ter goedkeuring. Een koppeling met een extern review-systeem behoort ook tot de mogelijkheden.

Met het klantenportaal biedt u de bezoekers van uw website een mogelijkheid om op het moment dat het hun uitkomt de belangrijkste zaken rond de boeking af te ronden.

In het geval van meerdere aanbieders van objecten op een gezamenlijke website, biedt het systeem de mogelijkheid dat elke eigenaar zijn eigen objecten kan beheren. 
Het systeem biedt een persoonlijke login-omgeving met de juiste beheerrechten waarin teksten, afbeeldingen en de beschikbaarheid of bezetting aangepast kunnen worden.